Bréking: Novemberben jön a Való Világ 7

Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.
Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub egy pillanatra sem hagyja realityk nélkül a nézőit. Ahogy véget ér a celebekkel forgatott dzsungelkaland második etapja, szinte azonnal kezdetét is veszi a Való Világ legújabb szériája, amelynek castingján, idén is különc arcok tűntek fel – köztük a meztelenre öltöző lánnyal.

A csatorna tájékoztatása szerint a VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát.

A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek. Mindkét műsor naponta jelentkezik majd az RTL II-n.

Fotó: Facebook