Zimány Linda szerint van érdekesebb a melleinél

A modell nem érti, hogy az újságok miért mindig az ő kebleivel vannak tele, szerinte más érdekes dolog is található közösségi oldalain.
Kapcsolódó cikkek

Péntek reggel az egyik napilap közzétette Zimány Linda ágyban fetrengős szelfijét, amelyen meredező mellbimbója is jól kivehető, sőt a lap azzal merészelte felvezetni a fotót, hogy a modell esős napra ébredt. Linda szerint azonban a cikknek több szépséghibája is van. Egyrészt nem érti, hogy miért mindig cicis képeivel foglalkozik a sajtó – csak gyanítani tudjuk, de mi arra gondolunk, hogy a sok ezer villantós fotó lehet az oka – másfelől pedig tisztázta, hogy a napfényes Los Angelesben ebben az időszakban sose esik, márpedig ő ott tengeti mindennapjait…hogy beindítsa színésznői karrierjét.

“Most már nagyon érdekelne, hogy az egyik méltán világhíres napilap miért állandóan a melleimmel van elfoglalva… igen, vannak melleim, nő vagyok és mivel a mellkasomon találhatóak, ezért a selfie-ken is rajta szoktak lenni… fürdőruhában, vagy trikóban, vagy pólóban… sőt magyar férfimagazinban már volt felső nélkül is. Ennél sokkal érdekesebb dolgokat is felfedezhetnének a social netwörkömön, ha a melleimnél tovább látnának. (…) Az viszont még jobban érdekelne, hogy miért ébredtem esős napra szerintük, merthogy Los Angelesben maximum február első hetében esik 2 napot az eső…” – írta Zimány a Facebookon.

Fotó: Instagram

Címkék: cicizimány linda