Az X-Faktoros Spoon tagjai máris nagyképűek

Még el sem kezdődött az élő show, de a négytagú fiúbanda nagyon vicces tagjai máris fellengzős interjút adtak.
Kapcsolódó cikkek

Tóth Gabi idei mentoráltjai, a Spoon nevű zenekar nem érti, miért hasonlítják őket folyamatosan a tavalyi ByTheWayhez. Annak ellenére, hogy az eddigi legsikeresebb csapat címét ők birtokolják, a mostani versenyzők nem szimpatizálnak velük.

“Fogalmunk sincs róla, kik ők egyáltalán?!” – fogalmazott ironikus humorral az énekes, Marci, aki állítja: ők zenélnek, nem csak énekelnek.

“Furcsa, hogy mindenki a ByeTheWayjel hasonlít össze bennünket, mikor annyi a közös bennünk, hogy jelentkeztünk az X-Faktorba. Ők énekesek, de mi zenekar vagyunk” – magyarázta Peti a Borsnak.

Ezután a napilap arra is kíváncsi volt, hogy miért egy ma is létező amerikai zenekar után nevezték el magukat: “Még soha nem hallottunk róluk, de majd felkeressük a menedzserüket, hogy változtassanak nevet!” – válaszolta nevetve Marci.

Tóth Gabi elmondta, tisztában van azzal, hogy nemcsak szakmailag és érzelmileg kell zenészei mellett állnia, hanem arra is ügyelnie kell, hogy a hirtelen jött népszerűség ne vakítsa el őket.Hát, a fiúkkal lesz feladata, az már biztos.

Fotó: Hi24 / Pál Anna Viktória