Borsos áron bérelnek házat Détárék

Havonta százezreket költenek Détár Enikőék új lakásuk fenntartására, pedig telki házuk üresen áll.
Kapcsolódó cikkek

Nemrég Détár Enikő is kiköltözött abból a telki hatszobás álomházból, ahol Rékasi Károllyal éltek együtt. Túl sok minden emlékeztette ott a múltra, a közös harminc évre.

“Enikő úgy döntött, ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja az új életét új kedvese, Péter oldalán, ki kell költöznie a Karcsival együtt megálmodott és felépített egykori családi otthonból. (…) Most a közelben bérel egy kisebb házat. Ez azonban komoly terheket is ró rá, hiszen míg a saját házában csak a rezsit kell fizetnie, addig itt a bérleti díjat is. De ez az ára a boldogságának” – mondta a Blikknek a színésznő egy közeli ismerőse.

Fotó: MTI / Kallos Bea

A Telkiben lévő ingatlant most 85 millióért hirdetik Rékasiék. Ha sikerül eladniuk a házat, mindkettőjük anyagi problémái megoldódnak egy időre, de addig is komoly költségeik keletkeznek az albérletek miatt. Enikő és párja vidéken, Karesz és Gerda pedig budán vettek ki egy családi házat.

Utóbbi a napilap szerint akár 130 ezer forinttal is megnövelheti a havi költségeket, hazánk egyik legnagyobb kiadólakás-kereső portálján ugyanis a legolcsóbb budai családi ház, amelyet hirdetnek, ennyiért kiadó, ám a többségüket 200 ezer forint környékén ajánlják.