Félmillió forint a szegedi takarékrablóért (videó)

Továbbra is nagy erőkkel keresik a fegyveres bűnözőt.
Kapcsolódó cikkek

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít kézre keríteni a kedd reggeli, szegedi takarékrablás elkövetőjét.

Mint arról mi is beszámoltunk, fél kilenc után pár perccel sétált be a – mindez idáig ismeretlen – férfi a Sárosi utcai takarékszövetkezetbe, ahol egy pisztollyal – vagy egy fegyverutánzattal – a kassza tartalmát követelte, majd miután megkapta azt, elmenekült a helyszínről.

A rendőrség egy 190-195 centiméter magas, erős testalkatú férfit keres. A rabló bűncselekmény elkövetésekor sötét színű, zárt cipőt, világoskék kapucnis dzsekit, valamint egy fekete, Nike melegítőnadrágot viselt, amelynek a bal szárán volt a márkajelzés. A bűncselekménnyel kapcsolatban a rendőrség keres egy fehér kosárral felszerelt, ütött-kopott férfi mountain bike-ot is

Az egyenruhások nagy erőkkel nyomoznak a férfi után. A délelőtti órákban minden Vásárhely felé tartó autót megállítottak az algyői hídon.

Forrás: PoliceHungary

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető – olvasható a megyei kapitányság közleményében.

A nyomravezetői díj kapcsán megjegyzik, a pénz annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével beazonosítható lesz, a bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, illetve az ismereteit az eljárás során is közli.