Győzikének nem erős oldala a hűség

A showman felesége bevallotta, hogy Győzi már több nővel is megcsalta, mégis megbocsátja neki félrelépéseit.
Kapcsolódó cikkek

Bea asszony kitart Győzike mellett, annak ellenére, hogy tudja, férje gyakran múlatja idejét más nők társaságában. A megbocsátó feleség már 20 éve van Győzi oldalán a nehézségek és fájdalmak ellenére is.

“Ha lenne egy konkrét nője, akire hajlandó lenne nagyon sok pénzt költeni, és szerelmes lenne belé, azonnal elválnék. A kaland viszont erre nekem nem ok. Fáj, nem állítom, hogy nem fáj, de muszáj vagyok elnézni ezeket. Olyan nőt nem ismerek ebben a világban, akit ne csaltak volna meg. Claudia Schiffert is megcsalták” – árulta el Bea Joshi Bharat műsorában.

Az elfogadás természetesen nem jelenti, hogy Bea ne bosszulná meg fitneszversenyre készülő ura kilengéseit, ő ugyanis a költekezésbe menekül ilyenkor. Előfordult már az is, hogy ellopta Győző pénztárcáját és minden pénzét elköltötte. Bea azonban azt is bevallotta, hogy már nincs szó szerelemről közöttük.

“Nem állítom, hogy a sok esküvő a szerelmet tükrözi, inkább már csak a szeretetnek a megerősítése kettőnk között, mert akárki tagadja, ez már csak szeretet.”