Bezárkózott a szakítás után Szabó Zsófi

Hónapok teltek el a színésznő és Nagy Tamás producer szakítása óta, Zsófi azonban azóta is alig dugja ki az orrát otthonról.
Kapcsolódó cikkek

Hiába teltek el hónapok Nagy Tamás producer és Szabó Zsófi szakítása óta, a Jóban Rosszban sztárja nem heverte még ki a történteket – írja a Story magazin.

“Zsófi nem jár sehova, csak a futás és a forgatás kedvéért mozdul ki otthonról” – mondja egy ismerőse.

“Tavaly ilyenkor karácsonyi partikon szórakozott, most inkább otthon néz filmeket, olvas. Még mindig nem sikerült feldolgoznia a szakítást” – tette hozzá a színésznő ismerőse. Bár pár nélkül telik Zsófi karácsonya, édesanyjára és édesapjára, Szabó Gyulára bármikor számíthat.

Fotó: TV2

Zsófi csak legjobb barátnőjét, Sarka Katát és családját látogatja rendszeresen, arről a Facebook-on posztolt közös képek is tanúskodnak. Az kétségtelen, hogy a korábban sokat bulizó és jókedvű színésznő mosolyában mostanában mindig ott csillog a szomorúság is. Zsófinak egyébként úgy tűnik, korábbi kedvesével, Berki Krisztiánnal sem felhőtlen a viszonya annak ellenére, hogy már jó ideje szakítottak, Berki ugyanis nem értékelte Zsófi gratulációját kislánya születése után.

Címkék: szabó zsófi