Férfival házasodik a nőfalót alakító sármos színész

Az Így jártam anyátokkal sztárja, Barney Stinson tíz éve él boldog párkapcsolatban barátjával. Tudni szeretné milyen a sorozat sztárjainak valódi magánélete?

Ted Mosby immáron az Így jártam anyátokkal sorozatban keresi a leendő feleségét, a sárga esernyős lányt. Nincs ez másként a valóságban sem, hiszen a Tedet alakító Josh Radnor a szakítása óta nem talál magának megfelelő nőszemélyt. A férfi szereplők közül egyedül a nőfaló Barney Stinson él boldog párkapcsolatban – igaz, ő egy férfival. Utánajártunk!

Barney a valóságban egy férfi kegyeiért esedezik

Barney Stinson, mindenki öltönyös macsója lassan felhagy a csajozással Robin és közelgő esküvője miatt és megszabadul a Tesó-kódexétől, addig a karaktert játszó Neil Patrick Harris köszöni szépen, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Tíz éve. Mégpedig egy férfival.

A női nézők legnagyobb bánatára ugyanis a sorozat csajozógépe David Brutkával hamarosan összeházasodik.

Josh Radnor, a sorozat Ted Mosbyja olyan színésznőknél próbálkozhatott be a történet során, mint a Lotyós Tököt alakító Katie Holmes, az Azok a ’70-es évek show-ból ismerős Laura Prepon, a dögös szőke, Ashley Benson, vagy éppen a Narancsvidék korábbi sztárja, Rachel Bilson.

A valóságban azonban Josh korántsem ennyire szerencsés, miután kidobta Alkonyat-sztár barátnőjét, Julia Jones-t, Tedhez hasonlóan csak keresi, de még nem találja a nagy Őt!

Betegesen lefogyott. Szerelmi bánat?

Michelle Williamsszel való szakítása óta Jason Segel is nehezen szedte össze magát, hiába próbálta pótolni a szőkeséget a szerb-ausztrál színésznővel, Bojana Novakoviccsal. A komikus látványosan, sőt egyesek szerint betegesen lefogyott az elmúlt hetekben.

Ennek azonban egyszerű oka van, új szerepet kapott, Cameron Diazzal a mozivásznakon tettetik majd a boldog gerlepárt a Sex Tape című filmben. Addig Segel randizgat, nemrégiben egy ismeretlen szőke hölggyel kapták lencsevégre.

Alyson Hannigan, aki Lilyt játssza a sorozatban és a Robin Scherbatskyt alakító Cobie Smulders is hűek a valóságban karaktereikhez. Mindketten boldog házasságban élnek, sőt gyerekeik is vannak, a férfinép legnagyobb bánatára.

Azonban míg a szitkomban Lily és Marshall kisbabájuk miatt, Robin és Barney pedig az elköteleződés miatt szenvednek, addig megszemélyesítőik sallangok nélkül élik privát életüket. Ami valljuk be, ritka dolog manapság az elvadult Hollywoodban.