Véget ért a Herkules forgatása, Dwayne Johnson hazamegy

Információink szerint tegnap véget ért a Herkules című film budapesti forgatása. Megmutatjuk a sztárok legjobb pillanatait!

Herkulest a filmben állítólag nem a megszokott hősként látjuk viszont, hanem egy megkeseredett zsoldosvezérként, akit felbérel a trák király.

Fotó: Instagram

Brett Ratner rendező több képet is megosztott a forgatásról, így az is kiderült, hogy Ralph Fiennes öccse, Joseph Fiennes Mükéné királyát alakítja, míg Palvin Barbi a királynőt.

A világhírű modell Irina Shayk – aki nem mellesleg Cristiano Ronaldo kedvese – Megarat, Herkules első feleségét alakítja.

“Herki” – posztolta korábban a Herkules című film forgatásán készült fotót a Facebook-oldalára Vajna Tímea, ugyanis ő is szerepet kapott a filmben. Egy macedón asszonyt alakít, a hozzászólok pedig már Oscart emlegettek.

Fotó: Facebook

A címszerepet Dwayne Johnson az egykori pankrátor, The Rock játssza. A színész az itt töltött hónapok alatt szinte mindennap járt edzeni és a konditeremben barátságot kötött egy fiatal kisfiúval is, akinek fotóját megosztotta twitteren is. És persze gyúrás közben Berki Krisztiánnal is összefutott. A filmet körülbelül 500 magyar statisztával forgatták Páty mellett, egy külön erre a célra felhúzott díszletfaluban és a rákospalotai filmstudióban. A mozi egyébként 2014 nyarán kerülhet a mozikba.

Címkék: herkules