Internetes társkereső segítségével csalt ki pénzt a nőkből

Álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát egy szegedi férfi az egyik internetes társkeresőn. Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban.

Az internetes Rómeó azonban lebukott. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse azonosította a gyanúsítottat. A férfi pénteki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A tarjáni rendőrök gyanúja szerint azonban a 35 éves férfi több nőt megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi körút 16-22.), vagy hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikét.

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándort őrizetbe vette és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását.