Katalin hercegnő milliomossá tett egy nőt

Katalin hercegnő olyan hatással van az angol nők öltözködésére, hogy az általa viselt ruhák forgalmazója fontmilliomos lett néhány hónap alatt.
Kapcsolódó cikkek

Valószínűleg minden este megemlékezik imáiban a Seraphine tulajdonosa arról a napról, amikor Katalin hercegnő felfedezte magának a divatmárkát. Azóta ugyanis csillagászati magaslatokban szárnyal a cég. Katalin olyan hatással van honfitársnői öltözködésére, hogy amikor megjelenik valahol egy ruhában, azt azonnal elkapkodják a divatcég internetes áruházából. Az „azonnal”-t pedig szó szerint kell érteni, ugyanis két óra alatt körülbelül száz darabot szoktak eladni Katalin legújabb választásaiból. Legutóbb a György herceggel készült családi fotókon viselt lila dressze miatt tört ki őrület az angol divatbolond nők körében, és még a cég oldala is összeomlott, annyian akartak katalinosan felöltözni.

A Katalin-effektus pedig nemcsak népszerűséggel jár a Seraphine számára, de a tulajdonosa és designere, Cecile Reinaud is milliomos lett. Méghozzá alig pár hónap alatt. A hercegnő a terhessége alatt talált rá a márkára, de csak kora tavasz környékén jelent meg először a divatcég alkotásában, viszont azóta szinte nem is hord mást. Amivel ő lett a létező legjobb reklámarc, aki mellesleg ingyen hirdeti a céget. Sőt még fizetni is szokott, amikor vesz valamit.


Fotó: AFP