Tóth Vera lefogyott, de nem áll meg

Az énekesnő eddig 13 kilótól szabadult meg, és az eredményt most posztolta közösségi oldalán. Azt mondja, azért tette közzé a fotót, mert néha kell a megerősítés, de nem áll meg: további 20-30 kilónak szeretne még búcsút inteni. A példa pedig ragadós, többen ugyanis miatta váltottak életmódot.
Kapcsolódó cikkek

Tóth Vera ma már elborzadva tekint vissza korábbi énjére, amikor nem érdekelte, mikor mit eszik, és általában mindent az étellel kompenzált: akár örült, akár szomorú volt, vagy csalódott, evett. Januárban azonban gyökeresen megváltozott az élete. Elkezdett edzőterembe járni és az étrendjére is odafigyel. Mindeközben pedig az önsanyargatás nem az ő műfaja.

„Nem vagyok fitneszguru, sem táplálkozási szakértő, egyszerűen csak utánajártam a dolgoknak. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam: rengeteget edzek és nem eszem akármikor akármit. Nagyon fontos a rendszeresség, tehát édességet például csak vasárnap engedek meg magamnak, viszont, ha már nagyon kívánom, nagy ritkán megeszem máskor is, mert tudom, hogy lemozgom. A legfontosabb azonban a mozgás. Ha egy-két hétig nem jutok le az edzőterembe, már hiányzik, és ilyenkor otthonra találok ki magamnak valamilyen mozgást” – mesélt a Hír24-nek új életéről Tóth Vera.

Ilyen lett, ilyen volt:

Fotó: Facebook

Az életmódváltás nem csak Vera alakján látszik, de rendbejött a vérnyomása is. Tíz éve küzdött ugyanis magas vérnyomással, és hihetetlen volt számára, amikor nemrégiben közölte vele az orvos, hogy tökéletes a vérnyomása. Az olvadó kilók persze a környezetének is feltűntek.

„Olyan önbecsülést kaptam az új életmódomtól, amitől nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, és ez a zenével való kapcsolatomon, a színpadi jelenlétemen is látszik. Ez persze a környezetemnek is feltűnik, érzem a visszajelzéseken, hogy más lett a kisugárzásom. És ami a legnagyobb bók, hogy nem csak a férfiaktól érkeznek a pozitív jelzések, de a nőktől is kapom a megjegyzést, hogy jó csaj vagyok. Márpedig jó csajnak lenni jó” – mesélte nevetve Vera a Hír24-nek, és azt is hozzátette, már többen követik a példáját, és egymást erősítik, amíg el nem érik a kitűzött céljukat.