D. Tóth Kriszta nem tévézik, viszont könyvet írt

Közel húsz év után szakított a televíziózással D. Tóth Kriszta, aki most mutatta be rákban elhunyt édesanyja tiszteletére írt könyvét. Most furcsállja, hogy végre nem csak az igazat kell mondania.
Kapcsolódó cikkek

Nem amolyan “csajos” regényt írt a volt műsorvezető, hanem egyből egy igen komoly témába vágott bele: Jöttem, hadd lássanak című könyvével rákban elhunyt édesanyjának állít emléket.

“Sok minden van bene, ami nem úgy és nem ott történt, de a központi nőalak kétségkívül az édesanyám” – mesélte az Origónak saját maga által csak fikciós regényként emlegetett kötetéről D. Tóth.

Fotó: MTI

A tévézéssel egyelőre szakított, és saját bevallása szerint a legfurcsább most az, hogy végre nem a teljes igazságot kell tálalnia.

“Kiléptem egy életmódból, beléptem egy másikba. Ez a regény kellett, hogy le tudjam zárni magamban a közel két évtizedes tévés munkát. Az írást most olyan hivatásnak érzem, amit tudnék ugyanolyan szenvedéllyel csinálni, mint a híradózást. Mindenesetre a tényközpontú hírműfajból érkezve eleinte kicsit furcsa volt, hogy nem kell a teljes igazságot megírni egy fikciós regényben” – magyarázta D. Tóth Kriszta.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!