Hollandokkal ünnepelt Bálint Toncsi

Bálint Antónia nehéz időszakon van túl, pont ezért örült, hogy békességben és nyugalomban ünnepelhette 44. születésnapját. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a családja egy kiállításmegnyitón köszöntötte fel.
Kapcsolódó cikkek

“A születésnapom előtt két nappal hívtak föl, hogy részt kellene vennem egy kiállítás megnyitóján. Mondtam, hogy nagyon örülök a felkérésnek, de az a probléma, hogy akkor van a születésnapom. A szervezők azonban kedvesek voltak, azt javasolták, hogy hívjam el a családtagjaimat és a barátaimat is. Így sikerült a rokonokkal és sok kedves, ismeretlen emberrel ünnepelni. Csodaszép virágot és rengeteg ajndékot kaptam, még a kiállítás holland megálmodója is felköszöntött” – mosolygott az egykori szépségkirálynő, aki csak annyit kívánt, hogy az elkövetkezendő időszak nyugodt és békés legyen. Bálint Antónia 44 évesen is bombaformában van, de a mostani külseje rengeteg munka eredménye.

Fotó: TV2

“Tavaly ilyenkor tíz kilóval több voltam a kelleténél. Szerencsére azonban a rengeteg edzéssel sikerült leadni a felesleget. Így mondhatom azt, hogy alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel. És hogy mi a helyzet a lelki dolgokkal? Sajnálom, hogy az elmúlt időszakban annyi valótlanságot írtak rólam. Úgy érzem sokan emiatt félreismertek, de remélem, hogy a közeljövőben ez is változni fog” – tette hozzá Antónia.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!