Vádemelés a fegyveres rabló ellen

Fegyveres rablás rablás miatt vádat emelnek az ellen a férfi ellen, aki kirabolta a mártélyi takarékszövetkezetet, de miután megkapta a pénzt, az utcán járókelők elfogták.
Március 25-én 12 óra 55 perckor egy férfi arcát eltakarva bement a mártélyi Fő utcán lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverutánzattal a napi bevételt követelte. Miután megkapta a pénzt, kiszaladt az utcára, ahol két mártélyi lakos elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A rablás során senki sem sérült meg. A két férfi fellépésének köszönhetően a rablással okozott kár megtérült -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A két férfit kiemelkedően bátor helytállásuk és önzetlen segítségnyújtásuk elismeréseként Papp Károly rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 49 éves szegedi lakos ellen folytatott nyomozást időközben befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek küldi meg.