Tóth Vera elfelejtette, honnan jött

Talán ma már az énekesnő is bánja elhamarkodott megjegyzését. Kommentelők szerint posztja nem tett jót az imidzsének.
Kapcsolódó cikkek

Mint már megírtuk, Tóth Vera Facebook-oldalán akad ki, hogy a Szombat Esti Láz fináléjába testvére Gabi helyett Szilveszter gazda jutott be. Az énekesnő alábbi megjegyzése megosztotta az internetezők véleményét.

“Tegnap este nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a ‘majomkodás’. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz… De tartalom nèlküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert ‘jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben. Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikivánkozott a véleményem.. Szép napot!” – írta ki az énekesnő Facebookjára.

A fenti posztot idéző cikkünk alatti közel kétszáz hozzászólás nagy részében a műsor nézőinek zöme ezúttal nem a kétségkívül tehetséges Tóth lányok pártjára állt, többen pedig emlékeztették Verát, hogy anno a Megasztár 1 alatt őt is a nézők szavazatai juttatták tovább és tovább, ahogy most Szilveszter gazdát. Többen figyelmeztették az énekesnőt, ne felejtse el, honnan jött, mások pedig furcsállták, hogy ugyanazt a szavazóközönséget tartja most igénytelen birkának, amely anno rá is elküldte a voksát.


Fotó: TV2

A Tóth családban azonban nagy az egyetértés, a lányok édesapja a Blikknek így nyilatkozott:

“Csalódott vagyok, s egyszerűen nem értem, az emberek hogy tudnak azonosulni Szilveszter gazdával, hogy lehetnek ennyire egyszerűek. Nagyon drukkoltam a lányomnak, de úgy látszik, hogy művészettel nem lehet elnyerni a nézők tetszését. A ország nem nyitott egy olyan sokszínű tehetségre, mint Gabi” – jelentette ki, szintén megfeledkezve, hogy Verát és Gabit is a “sztárgyártó gépezet” indította el a pályán.

A napilap információi szerint Gabi sem viseli jól, hogy egy nyilvánvalóan rosszabb táncossal szemben esett ki.


Fotó: RTL II