Egy dekát sem fogyott Molnár Anikó

Molnár Anikó már hetek óta ádáz küzdelmet folytat a pluszkilókkal, egyelőre eredménytelenül. A szigorú diétákat nem szereti, gerincsérve miatt nem végezhet akármilyen testmozgást, és ha csokit kíván, hát megeszi.
Kapcsolódó cikkek

„Régóta szeretnék lefogyni, de eddig még nem tudtam igazán elhatározni magam. Jó lenne a bikiniszezonra kicsit formába jönni. Egy hete már el is kezdtem a könnyített diétát, de még nem fogytam” – mesélte a Borsnak Molnár Anikó, akit nagyon zavar a felszaladt tizenegynéhány kiló.

(Fotó: TV2)

„Lehet, hogy ezért sokan nem tartanak majd normálisnak, de én azt vallom, hogy semmit nem vonhat meg az ember a szervezetétől. Ha megkívánom a csokit, akkor veszek egy táblával, de egy-két kockánál megállok. Hiába rágcsálnék el egy répát ilyenkor, tudom, hogy később úgyis megszegném” – avat be módszerébe Anikó.

A harminchét éves Anikó teljesen kizárja a kötött diéta lehetőségét, és addig is, amíg nem találja ki, milyen csoda útján szabaduljon meg a súlyfeleslegtől, kisebb trükkökkel próbálkozik. „Legutóbb például 6 után vacsoráztam, de csak csirkeszárnyat, amit jól megsütöttem, hogy semmi zsír ne maradjon rajta. A fehér kenyeret száműztem az étrendemből, rozsos termékekkel pótolom” – sorolta.

Címkék: molnár anikó