Visszatér a Barátok közt Orsija

Lóránt Krisztina a Dumaszínházhoz igazolt, februártól a humorközpont meghatározó arca lesz.
Kapcsolódó cikkek

Lóránt Krisztina hét év után, 2011-ben hagyta ott a Barátok köztöt. A történet szerint karaktere, Ferenczy Orsi úgy döntött, hogy Új-Zélandon kezd új életet párjával. A színésznő akkor azt nyilatkozta, hogy a kilépés után a túravezetésnek szenteli életét, ám most mégis visszatér a reflektorfénybe, ezúttal a Dumaszínházban.

“Nagyon jó érzés volt ismert és szeretett emberré válni. Igazi kiváltság. A szappanopera révén sokan kedveltek, a hentes kicsit több húst dobott a mérlegre, nagyon jó időszak volt. Vége lett, mindennel szakítottam, a színészettel is. Sokat utaztam, aztán a hegyen telepedtem le, mert elegem lett a civilizációból. Egyszerűen zavart. Most viszont már hiányzik a színpad, és mivel ’97 óta csináltunk gyerekszínházat, ezért úgy éreztem szeretném ezt folytatni” – mondta a Dumaszínház blogjában Krisztina.

(Fotó: RTL Klub)

A folytatáshoz egy régi barátság adta a legjobb lehetőséget, hiszen Kriszta és Sáfár Zoltán, a Dumaszínház egyik tulajdonosa régi barátok.

“Nemrég szóba került köztünk, hogy szeretnék visszakerülni a körforgásba és a Kőbéka erre jó lehetőség lenne. Szó szót, tárgyalás tárgyalást követett és ennek eredményeként februárban a Corvin Dumaszínház színpadán folytatjuk a kirakós játékot. Ez egy klasszikus színházi előadás 4 éven felülieknek, elsősorban óvodásoknak, kisiskolásoknak, gyermeklelkű felnőtteknek, és felnőtt-lelkű szülőknek is. A darab remekül illik a Dumaszínház profiljába, hiszen humoros, vidám” – tette hozzá Krisztina, aki állítólag felnőttfilmekhez is adja a hangját.