Szabó Zsófi már nem „celebeskedik”

Sokat hunyorgott, ezért szemészhez fordult Szabó Zsófi. Kereteket próbált, választott, fotózott és megmutatta. Íme!

Tóth Vera, Csonka András és Ördög Nóra után ezentúl a szemüveges hírességek táborát gyarapítja Szabó Zsófi is. A saját bevallása szerint jó ideje nem celebeskedő, sőt – ahogy kijelentette – önmagáról csupán érdemi dolgokat közzé tevő Jóban Rosszban-szereplő facebookos rajongói oldalán mutatta meg magát szemüvegben. A híresség ugyanitt nem csupán fotóját, de kétségeit is megosztotta.

„Megvan a karácsonyi ajándékom: december 24-től én is a szemüvegesek táborát erősítem! Sokszor éreztem, hogy fáradt a szemem, de ezt a sok munkára és a vezetésre fogtam. Egy ideje viszont már reggel is éreztem és egyre többször kellett hunyorognom. Nem tudom, mennyi idő lesz, mire megszokom…szerintetek?”

A Jóban Rosszban Bettyjét népes rajongótáborának egy része azzal nyugtatta, csupán pár nap kell ahhoz, hogy szeme hozzászokjon a szemüveghez, mások pedig leszögezték, az okuláré sem csökkenti személyes varázsát, sőt… Azt csupán néhányan jegyezték meg, hogy a színésznőnek jobban állna egy kevésbé markáns keret.

Hogy látjuk-e az alábbi fotón kívül, később Zsófit szemüvegben, nem tudni, emlékeink szerint Tóth Vera vagy húga, Gabi is csupán egy-egy alkalommal pózolt így.

Gabi egykor az RTL Klub reggelijében pózolt szemüvegben