Megtaláltuk Soma elveszett göndör tincseit

Nem csupán az energia, de Soma hajkoronája sem vész el, csak átalakul. Vagy mint az ábra mutatja, más fejére kerül. Ezúttal Bálint Toncsiéra, igaz, - fellélegezhetünk - csupán egy grafikai kísérlet erejéig.

Különféle parókákban pózolt Bálint Antónia, legalábbis első látásra. Az egykori szépségkirálynőre a saját édesanyja sem ismerne rá, de rajongói körében sem aratott osztatlan elismerést. Kiderült, Toncsi fején nem póthajat láthatunk, csupán grafikai programmal varázsolták rá az elképesztően bizarr frizurákat: szerencsére.


A montázs készítője vélhetően nem csak Antóniának, de Soma Mamagésának is nagy rajongója lehet, ugyanis szemmel láthatóan az énekesnő tincseinek mását próbálta Toncsi fejére, amelyek azonban “jobban tették volna”, ha eredeti tulajdonosukat ékesítik továbbra is.


Toncsi oldalának követői persze mindaddig nem nagyon adtak hangot véleményüknek, miszerint kedvencük nem a legelőnyösebb formáját hozza a fotókon, amíg ki nem derült, mivégre is készültek azok. Ezt követően azonban bátran savazták a szépség kinézetét.

“Antónia, én tudom azt is,hogy ez csak egy játék, azért írtam,hogy szörnyű! Ebből is látszik, menyire számít az egyéniség, a stílus , a haj, az, hogy minden passzoljon. Mert ez a hozzád nem illő stílus és hajviselet elrontotta az arcod szépségét, bájosságát is. Na,meg persze az összemontírozott képek mindig torzak is…” – olvasható például, más pedig nem is Somára, hanem egyenesen Balázs Palira asszociált a fotók láttán.


Minden valószínűség szerint, a kreatív rajongó sem volt teljes mértékben elégedett művével, így egy újabbat is alkotott. A fényképeket Antónia is kommentálta, tehát szőkén  ilyennek találja magát: “Hát elképesztő!! főleg a fejem borzasztó ezzel a hajjal…”- írja.