Kovács Patrícia elképesztően jó

Bár saját bevallása szerint Kovács Patrícia soha nem gondolt úgy magára, mint tévés műsorvezetőre, sok „pályatársa" tanulhatna tőle. Például érzékenységet, empátiát, őszinteséget és kíváncsiságot.

Amikor felkérték a SuperMokka műsorvezetői feladatára Kovács Patríciát, a színésznő nem tagadta, kicsit izgul. Egyet azonban „megígért” a nézőknek, nevezetesen, hogy nyitottan és kíváncsian közelít beszélgetőpartnereihez. Most, néhány hét elteltével látható, hogy a 34 éves színésznő nemcsak hogy betartotta a szavát, de kiváló választás is volt a délelőtti beszélgetős műsorhoz.


Jó néhány adásban láthattuk már egykori főiskolai osztálytársával, Fenyő Ivánnal Patríciát, aki hihetetlen érzékenységével valóban megnyitja interjúalanyait, s ők úgy tárulkoznak ki kérdéseire, hogy mégsem érzik azt,  visszaéltek volna a bizalmukkal.


Mint ahogy már megírtuk, a színésznő egyik beszélgetőpartnere, Szabó Zsófi a Facebook-oldalán köszönte meg Patríciának őszinteségét, amikor kijelentette, félreismerte a Jóban Rosszban szereplőjét.


Ám nem csupán a műsor vendégeitől, de a nézőktől is pozitív kritikát kap Kovács Patrícia. Az adások után, amelyeket ő vezet, egyre-másra olvashatók olyan posztok a legnagyobb közösségi oldalon, amelyekben a színésznőt méltatják.

Külön dicséret illeti meg a műsorvezető stylistját is, ugyanis Patríciát mindig a jó ízlés határain belül öltöztetik. A színésznő frizuráját azonban napról napra változtatják, így megjelenése mégsem válik unalmassá.


Patrícia elmondta, ez a feladat természetesen teljesen más képességeket igényel, mint a színházi és filmszerepei. Nincs szövegkönyv, nincsenek előre kitalált fordulatok, egy folyamatos improvizáció az egész. A műsor indulása előtt azt is elárulta, tartott attól, hogy eleinte sokat hibázik majd, ám ha így is volt, mi, nézők ezt aligha vettük észre.

Címkék: kovács patrícia