Uma Thurman is elmúlt már 40

Kim Basinger és Uma Thurman is elmúlt már 40! – így vigasztalta Lakatos Márk a 41 éves Katát, amikor a nő a tükör előtt panaszkodott a korára. A legismertebb hazai stylist szerint negyven körül érünk csak igazán nővé, és ezt az időszakot is meg kell élni teljes mértékben.

Lakatos Márk fő feladatának a nők önbizalmának építését tekinti, számára nem csak az a fontos, hogy divatos ruhákat, kiegészítőket adjon a hölgyekre, először a lelküket próbálja megerősíteni és felkészíteni az átváltozásra, hogy a későbbiekben is tudják tartani a lépést önmagukkal és a korral.

Az Én Is Szép Vagyok című műsor nézői ezúttal a két gyermekes Kurucz Kata történetével ismerkedhetnek meg. Kata azért fordult Márkhoz és szakértői csapatához, mert új életet szeretne kezdeni. Nem elégedett külsejével és minden vágya, hogy rátaláljon végre az igaz szerelemre. Ezért az orrát is hajlandó volt átoperáltatni, hiszen ebben rejlett minden ellenérzése önmagával szemben. Túl nagynak találta, és a műtéttel nagyon régi vágya teljesült. Az orrplasztikán kívül új, dögös ezüst színű ruha, cipő, haj, smink, edzés, bőrkezelés várt a szőke hölgyre.

Márk és csapata minden egyes vendég átváltoztatását komoly gonddal és abszolút személyre szabottan kezdi meg. Így történt ez Kata esetében is. „Ez egy nagyon jól sikerült átalakítás, ami a szerelem keresése miatt “indult el”.” – mondja Márk. A műsor készítői fontosnak tartják, hogy az egyes tanácsok és átváltoztatások eljussanak a nézőkhöz is, és mindenki  levonhassa a számára hasznos ötleteket, praktikákat, javaslatokat.

Hogyan sikerült a műtét és a divattanácsadás? Szerdán kiderül…