Férfival kötött házasságáról vall Steiner Kristóf

Hírességeink közül az egyik legaktívabb Facebook-posztoló Steiner Kristóf. Hatalmas rajongótábora imádja bejegyzéseit, a Tel-Avivban élő férfi pedig szívesen osztja meg velük élete történéseit.

A külsejére korábban mániákusan odafigyelő Kristóf ezúttal új frizurájával szórakoztatta ismerőseit és barátait. „Ünnepélyesen jelentem, hogy levágtam a hajamat magamnak. Hajvágógéppel. Majdnem olyan jól sikerült, mint a tegnapi mosás. Vagy a hajvágógép pontatlan, vagy én vagyok béna. Vagy az is lehet, hogy a fodrászat egy szakma” – kommentálta művét.

A legtöbben dicsérték Kristófot, hogy jó munkát végzett, de olyan is akadt, aki úgy véli, a korábbi hosszabb, szőke, göndör fürtök jobban álltak neki. „És attól még, hogy nem lett profi a kivitelezés, mert itt-ott nem éppen olyan hosszúra sikeredett, mint tervezted, szóval éppen ettől lett egyedi és megismételhetetlen!  És te úgysem vagy az az ‘egyenkatona’, úgyhogy éppen illik hozzád!” – jegyezte meg az egyik rajongó.

Kristóf és Matan egyébként most ünnepelték az első házassági évfordulójukat is. „Matan orvos és 24 órában ügyelt a házassági évfordulónkon, másnap pedig, amikor hazaért, valami apróságon összekaptunk. Már azt hittem, ez lesz a világtörténelem legrosszabb évfordulója – mesélte Kristóf.  – Harmadik nap végül – mikor hazaért a kórházból – elmentünk egy kis indiai étterembe, majd kiültünk egy parkba, és a csillagokat nézve meghallgattunk egy színházból kiszűrődő hangversenyt. Lassan hat éve együtt vagyunk, és tudom: az első év egy házasságban épp csak annyi, mint egy magocska elültetése. Hosszasan kell még nevelgetni, gondozni ezt a palántát.”

Címkék: steiner kristóf