Bűbájos gyerekkori képek a magyar modellről

Dukai Regina gyermekkorától az egészséges életmód híve. A gyönyörű modell spanyol olivabogyóból készít finomságokat családjának.
Kapcsolódó cikkek

Dukai Regina mindig is egészségesen élt. Gyermekként rengeteget sportolt bátyjával, édesanyjával pedig finomabbnál finomabb mediterrán ételeket főzött. Regina számára azóta is fontos a mozgás, a sportos élet kiegyensúlyozottá teszi. Emellett arra is odafigyel, hogy mit eszik: egészséges és finom spanyol olivabogyóval csillapítja étvágyát.


Dukai Reginát mindenki tökéletes alakjáról ismeri. Szerencséje is van, hiszen vékony testalkatú, azonban emellett rendszeresen sportol és odafigyel a minőségi étkezésre.


“A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Gyerekként a bátyámmal férfias sportokat űztünk, BMX-eztem, gördeszkáztam és görkoriztam is. Sokat baseballoztunk, de a nagy szerelem a kosárlabda volt. Mostanában ismét egyre fontosabb számomra a mozgás, de ugyanakkor arra is odafigyelek, hogy mit eszem” – mondta el Regina.


Regina laktózérzékenysége ellenére nem vonja meg magától az ínyencségeket. Nem hisz a szigorú diétákban: ő az egészséges étkezésre esküszik. “Mindig imádtam enni. Anyukámmal sok új receptet próbáltunk ki. A családunk odavan a mediterrán konyháért, a spanyol olivabogyó különösen nagy kedvencünk. Sokféleképpen lehet készíteni, szeretem a változatosságát, a zöldet és a feketét egyaránt, de a paprikával töltött zöld bogyó az igazi gyengém” – árulta el Regi.

„Amikor étterembe megyek, akkor is mindig különleges, de egészséges ételeket választok. Ez nagyon fontos számomra“ – mondta el a gyönyörű modell.

Címkék: dukai regina