Csalja feleségét Banderas – Bizonyító videó

Melanie Griffith és Antonio Banderas haldokló házassága újabb csapást szenvedett, miután nyilvánosságra került egy videó, amin a színész éppen hódít.
Kapcsolódó cikkek

Nemrégiben több sztori is napvilágot látott, amelyek mind arról szóltak, hogy Antonio Banderas miként udvarol különféle ifjú hölgyeknek. Most már videón is megnézheti mindenki, milyen az amikor a spanyol sármőr lecsap valakire. A lebuktató felvétel a májusi Cannes-i Filmfesztiválon készült a Microsoft-billiárdos Paul Allen jachtján, és Antonio látható rajta, amint forró táncot lejt Mallika Sherawattal. A jelenlévők szerint az összesimulás közben Banderas egyfolytában az indiai szupersztár szépségét dicsérte, és meginvitálta hazájába is.

Ám egyszer csak egy nő – valószínűleg a színész sajtósa vagy asszisztense – kiszúrta, hogy filmezik őket, és véget vetett a légyottnak. A felvétel egy része így is nyilvánosságra került.

Eközben a hírek arról szólnak, hogy Antonio most mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, miközben a félrelépéseiről szóló pletykák miatt neje, Melanie Griffith levette a jegygyűrűjét.


Forró táncot lejtettek