Elképesztően néz ki Oszter Alexandra – Friss fotó

Oszter Sándor lányát mindig is a szép színésznők között tartották számon, ami nem csoda, hiszen szüleitől kiváló géneket örökölt. Ám szülés után egyesek megszólták, mondván, sokat hízott.
Kapcsolódó cikkek

Alexandra kisfia világrahozatala után is számos alkalommal szerepelt a Csak csajokban, így mindenki láthatta, milyen formában van az ifjú anyuka. Így történhetett meg, hogy egyesek belekötöttek, azt mondták, ideje lenne lefogynia, hogy úgy nézzen ki, mint gyermeke születése előtt. A színésznő korábban arról nyilatkozott, hogy nagyon kitartó, ha a testsúlyáról van szó, rendszeresen sportol, főként fut és az étkezésére is odafigyel. Az például nagyon fontos számára, hogy délután már egyáltalán ne fogyasszon szénhidrátot.

Oszter Alexandra csütörtökön a Csak csajokban vendégeskedett és jelenleg láthatóan ragyogó formában van. Nincs rajta egyetlen plusz kiló sem és szinte ragyog a boldogságtól. Nem csoda, ha a műsorvezető azonnal rákérdezett, férfi van-e a dologban? A színésznő ugyanis nemrég különvált gyermeke édesapjától,  ennek ellenére állítása szerint jelenleg nincs új szerelem az életében.

A magánélete ettől függetlenül kiválóan alakul,  a színészet mellett továbbra is fest, most éppen egy mesekönyvön dolgozik, amit nagyon élvez. Kisfiával is rengeteget foglalkozik, a kicsi már két éves és nagyon érdeklődő.

Címkék: oszter alexandra