Berki Krisztián a tini énekesnővel kavart

Egy rendezvény kedvéért motorra pattant Berki Krisztián, aki a tinédzser Hiennel a háta mögött rótta a kilométereket.

Igazi rocklegendák szállták meg a minap a Kopaszi gát területét. A július 12-15-e között Orfűn megrendezett Bikers Open Air fellépői egy forró nyári piknikre voltak hivatalosak. A Piramis, a Karthago, a Zorall, a Mobilmánia, a Kiss Forever Band tagjai mellett Hien és Berki Krisztián is eljött erre a különleges eseményre. Sőt! Hien még motorra is pattant a híres rosszfiúval, Berki Krisztiánnal.

A Bikers Open Air rendezvény fő célja, hogy alternatívát kínáljon azoknak a motorosoknak, akik egy találkozóra nem csak a fellépő zenekarok vagy az érdekes programok miatt mennének, hanem érdekli őket az adott környék története, a látnivalók és persze a jobbnál jobb motoros túrák is a Mecsek környékén.

A fesztiválon belül lesz egy igazán látványos és extrém esemény is, a Rocket Roll futam. Ennek különlegessége, hogy semmilyen előnyt nem jelent majd a motor teljesítménye, hiszen a hosszú, lejtős útszakaszon leállított motorral kell teljesíteni a távot. Így csak a lendület és a bátorság hajtja majd a versenyzőket! A verseny résztvevői között lesz a rosszfiúként megismert Berki Krisztián és a világhírű énekes, Haddaway is. Ahogy az ilyen versenyeken szokás a tét vagy a vesztes motorja, vagy a barátnője. Orfűn kiderül majd, hogy miben fogadnak a fiúk és mi vagy ki lesz a nyertes jutalma a féktelen száguldásban.