Győzikéék félmilliárdot kaptak a nagyitól

Győzike azt állítja, nagymamája vett dédunokáinak három házat és adott nekik csaknem 200 milliót – írja a Blikk.
Kapcsolódó cikkek

Győzikét adócsalással vádolják. A rapper-show-man az RTL Klubtól kapott fizetését nem tüntette fel adóbevallásaiban, járulékokat sem fizetett. Azt állította, egy fillért sem kért a szereplésért, de arra eddig nem adott magyarázatot, miből élt évekig. Most azzal állt elő, hogy egy éve meghalt anyai nagyanyja, Maris mama, akinek ő volt a kedvence, ezért folyamatosan pénzelte családját, lányainak ő vett három házat és adott összesen 196 millió forintot négy részletben – írja a lap.

A rapper ügyészséghez is eljuttatott papírjai szerint Maris mamának kárpótlási jegyekből és hatalmas földterületeiből volt vagyona. Az adományokról banki igazolásokat és közjegyzői nyilatkozatot mutatott be Győzike, aki nagymamája örököse is. A hagyaték további 150 millió forintot tesz ki – emlékeztet a Blikk.

Győzike szerint a lányainak vett házak és a készpénz után azért nem kellett semmit fizetnie, mert az övéké speciális eset volt, Maris mama náluk lakott, ők gondoskodtak róla, azt a pénzt, amit kivett a bankból és átadott, rá is költötték. A show-man biztos benne, hogy ilyenkor nem kell illetéket fizetni. Annak idején erről megkérdeztek egy ügyvédet, aki azt mondta, hogy ezek után tényleg nem szükséges semmit sem fizetniük.

Címkék: győzike