Botrány! Őrizetbe vették a sztár piás lányát

Letartóztatták Demi Moore és Bruce Willis középső lányát, miután fiatalkorúként közterületen alkoholizált.
Kapcsolódó cikkek

Amíg Bruce Willis Budapesten adja drágán az életét, Demi Moore pedig próbálja rendbe hozni a dolgait Ashton Kutcherrel, addig egykori szerelmük második gyümölcse rendőrkézre került. Scoutot vasárnap este vették őrizetbe, miután közterületen, a New York-i Union Square-en italozgatott barátaival. A lány csak 20 éves, vagyis még fiatalkorúnak számít az USA-ban. Így nemcsak közterületen, de máshol sem italozhatna.

Ráadásul Scout az őt igazoltató járőrnek egy hamis személyit nyújtott át. Mivel egy picit sem hasonlított az igazolványon látható Katherine Kellyre, ezért a rendőr gyanakodni kezdett. Végül a Willis lány bevallotta igazi nevét, és a rend éber őrével tartott az egyik közeli őrsre. Scoutot kétrendbeli kihágással gyanúsítják, további sorsáról a bíróság dönt majd jövő hónap végén. Addig szabadlábon védekezhet.

Demiék másik két csemetéje előtt sem ismeretlen a fiatalkorú önpusztítás. A legidősebb, Rumer évek óta Hollywood egyik legnagyobb partikirálynője. Tallulah, a legkisebb tavaly került a címlapokra, amint tiniként füstölt egy fesztiválon.