Alázzák a sztárkismamát, mert nem fogyott le

Victoria Beckham alig egy hónappal a szülés után már ugyanolyan sovány volt, mint a terhessége előtt. Más sztárok nem sietnek a fogyással, de ezért rengeteg megjegyzést kapnak.

Legutóbb éppen Cannes-ban, az egykor legszebb nőnek választott Aishwarya Rai szégyenkezett. Az indiai származású színésznő tízedik alkalommal utazott a díjkiosztóra, de rajongói azt mondják: elárulta az országukat azzal, hogy így mer megjelenni egy nyilvános eseményen.

„Úgy kellene viselkednie, mint Victoria Beckhamnek. Ő tudja, hogy a hírnévnek ára van” – mondják a rajongók, akik egy videót is készítettek. A felvételen Aishwarya látható, és egy sokszor ismétlődő elefánttrombitálást tettek aláfestő hangnak.

“Nem is hasonlít az egykori önmagára” – írja Aishwarya Rai egyik bírálója.

A videóhoz érkező hozzászólásokból kiderül, hogy a rajongók kevés megértést tanúsítanak, szerintük a 38 éves sztárnak kötelessége jól kinézni. „Nem akartam foglalkozni a súlyommal, csak élvezni az anyaságot, a kislányomat” – magyarázkodott a sztár.

Nem ő az egyetlen, aki megjegyzéseket kap. A hollywoodi kismamák manapság már a szülés után egy héttel edzéseket vesznek, fogyókúráznak, különben az ügynökök is leírják őket egy életre. Aishwarya Rai is aggódhat azért, mikor kap legközelebb ajánlatot, pedig korábban olyan nagysikerű produkciókban szerepelt, mint például a Rózsaszín párduc, amelyben Andy Garcia és Steve Martin voltak a partnerei.

Címkék: aishwarya rai