Nicole Kidman villantott

A színésznő The Paperboy című filmjének csak hónapok múlva lesz a bemutatója, de néhány jelenetfotó felkerült a netre. Rá sem ismerni a sztárra.

Szőke haj, napbarnított bőr, és a dögös ruha nem éppen az a látvány, amilyennek Nicole Kidmant megszoktuk. „A magánéletemben visszafogott vagyok, nem szeretem a kihívó ruhákat, attól olyan olcsó nőnek érzem magam” – mondja Kidman, aki bevallotta, először feszengett a kamerák előtt.

„Sharon Stone az elemi ösztönben lenyűgözően hozta a végzet asszonyát, de én nem ez a karakter vagyok – magyarázza a sztár. – Végül otthon gyakoroltam a szerepemre. Régen készültem ennyit egy forgatásra.” Kidman végül egészen jól át tudta élni a szerepét, legalábbis a The Paperboy jelenetfotói erről tanúskodnak.

A színésznő teljesítményétől pedig a férje és a kollegái is elájultak. Kidman fiatal partnere, a tini lányok kedvence, Zac Efron pedig egyenesen ódákat zengett arról, milyen fantasztikus érzés volt ágyba bújnia a színésznővel. „Kizártam a külvilágot, és pár percre úgy éreztem, valóra vált egy régi álmom. Egykor Nicole képével dekoráltam ki a szobámat, őt tartottam a világ legszebb nőjének, most pedig a karomban tarthattam.”