Döbbenet! Így verték össze RTL üdvöskéjét – Videó

VV Cristofel elmondása szerint egy cipő robbantotta ki azt a veszekedést, amely végül odáig fajult, hogy kezet emelt volt kedvesére.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, VV Veronikát nemrég megverte barátja, Cristofel, ami miatt a lány kórházba került. Az okokról mindenki mást mond, a kubai macsó így nyilatkozott az ominózus esetről:. „Amíg Veronika öltözködött elkezdtem a zenelejátszómat nyomkodni. Ő közben készülődött, majd letolt, hogy miért nem segítek neki.  A történteket megelőző három-négy napban egyébként kinyaltam a fenekét” – árulta el Cristofel a az internetre feltöltött videóban. Szerinte minden azért történt, mert Veronika sokadszor piszkálta őt olyan dolgokért, melyekhez semmi köze. Arról nem is beszélve, hogy Cristofel szerint a lány többször felültette őt. Így egy ilyen apróság is elég volt ahhoz, hogy elszakadjon nála egy cérna.

„Aztán elindultunk. Majd én butának neveztem őt, mire ő visszament a lakásba, és kidobta az összes cuccom az ajtón. Próbáltam megnyugtatni, tök normális voltam. Lehülyézett, lebunkózott, mire én a hasához dobtam a kulcsot, amire ő azt mondta, hogy a bordájához” – állítja a kubai csődör, aki saját elmondása szerint ezek után emelt kezet Veronikára.

„Pontosan el tudom mondani, mi történt. Becsuktam az ajtót és megpofoztam. Leköptem, és felvittem a fejét a falig, mert olyan indulatok voltak már bennem. Többször nézett már madárnak és elegem lett ebből” – mondta VV Cristofel, aki elismeri, hogy fizikai erőszakot alkalmazott.

„Megütöttem és meg is rúgtam őt, de hogy lila foltok nem lesznek rajta az biztos. Én nem szeretném ezt a dolgot felfújni. Úgy mentem el tőle, hogy eszméleténél volt” – állítja a videón az egykori villalakó, aki tagadja, hogy lett volna nála kés. Csak egy plüssállat széttépését ismeri el.

Cristofel teljes, az eset után készült videovallomását ide kattintva nézheti meg.