Botrányos: erre kényszerítették a magyar énekesnőket?

Egyre feltűnőbb átalakuláson mennek keresztül a magyar tehetségkutatók felfedezettjei. Egyesek szerint nevetséges, amit a fiatalokkal művelnek, akár akaratuk ellenére is.
Kapcsolódó cikkek

Muri Enikőt és Tolvai Renátát például úgy átfazonírozták, hogy vélhetően saját anyukájuk is csak nehezen ismer rájuk. A magyar celebvilág egyik vezető stylistja úgy tudja, volt, hogy volt olyan tehetségkutatós fiatal, aki rendszeresen sírt a színfalak mögött a ráadott ruha miatt, mert nem akart úgy színpadra állni, ahogyan felöltöztették. Ellentmondani azonban nem mert, félt, hogy kiejtik a műsorból.

„Nem értem, miért gondolják azt, hogy csak úgy lehet eladni a fiatal tehetségeket, ha szűk bőrruhákba, kivágott felsőkbe öltöztetik őket és nevetséges videoklipeket forgatnak róluk. Arról nem beszélve, hogy legalább két évvel el vagyunk maradva a külföldi trendektől, ami miatt időnként az előadók nevetségessé válnak. A magyar stylistok közül sokan még ma is a külföldi sztárok öltözködését másolják, és ez nagy hiba. Muri Enikőből és Tolvai Renátából szinte azonos figurát faragtak, holott ez egyiknek sem áll jól. Tisztában vagyok vele, hogy a fiatal énekesek a legtöbbször mindent bevállalnak annak érdekében, hogy a karrierjüket előre lendítsék, nem mernek ellentmondani annak a stábnak, amelyik körülveszi őket. Ettől azonban gyakran nevetségessé válnak” – mondta a Hír24-nek a neve elhallgatását kérő divatszakértő, aki számos televíziós produkciónak dolgozik.

Azt is elmesélte, hogy némelyik csatornánál kötelező azt tenni a képernyősöknek, amit elvárnak tőlük, például, ha azt kérik, vágassák le a hajukat, vagy festessék át a színét, hát abba is bele kell egyezniük. De olyan is előfordul, hogy megtiltják nekik a napozást, esetleg fogyókúrára kötelezik őket. Ha pedig a változtatásokba nem mennek bele, annak akár kirúgás is lehet a vége.