Visszatért a népszerű műsorvezető

Új rádióállomáshoz igazolt a korábban Rádió1-es Harsányi Levente. Újra rádiózik Harsányi Levente
Kapcsolódó cikkek

Kilenc év után búcsúzott el Harsányi Levente a Rádió 1 reggeli ébresztőműsorától, a Kukoritól. A műsorvezető akkoriban arról beszélt, új kihívások várják: olyan lehetőséget kapott, amiért megéri változtatni. Levi nem csinált nagy felhajtást búcsújából, ahogy akkor fogalmazott kérdésünkre: “Nem volt torta, sőt tűzijáték sem”. 

Alig telt el egy hónap, Levente ismét mikrofon mögé ült. Kedden éjfélkor indult el a vadiúj rádióállomás, a Music FM, amely a Juventus frekvenciáját kapta meg és a tervek szerint a legtrendibb zenéket sugározza majd.  Ugyanitt találkozhatnak a hallgatók a korábban szintén Rádió1-es, francia származású Qkival is.

Levi az új műsort egy hatalmas buliként jellemezte, amelybe a hallgató bármikor beszállhat. “Szinte nullahuszonnégybe pörög a buli” – jelentette ki a rádiós.

A  Prodo Voice Zrt. által megnyert 89.5 MHz-es frekvencián induló új rádió mikrofonja mögött Harsányi Leventén és Qkin kívül több ismert műsorvezető is helyet kapott: többek között a korábban a Juventus reggeli műsorában hallható Pordán Petra, a RiseFM-től érkezett Mák Kata, valamint Hajdú Steve is.


Fotó: MTI / Máthé Zoltán