Nagyot koppant VV Veronika!

Hetente három lány esik ki az idei playmate-versenyen döntőjéig, legutóbb VV Veronika is búcsúzott! Ő azt mondja: nem nagy tragédia.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Harminc gyönyörű lány jutott be az idei Playmate-verseny középdöntőjébe, ahonnan a megújult szabályok szerint a rajongói szavazatok alapján juthatnak be a legjobb tizenkettő közé. Hetente, az interneten szavazók által legkevesebb voksot begyűjtő három lánynak le kell mondani a nagy álmáról, hogy Dundika, vagy éppen Bódi Sylvi nyomdokaiba léphessen. A legjobbak között idén szerepet kapott a ValóVilág Veronikája is, aki az utolsó nevezőként ment el a versenyre, annak is a legutolsó casting-napjára. A jelek szerint a VV-ben megszerzett népszerűség, a közösségi portálon a mintegy tízezer lelkes rajongó, és hiába az újra virágzó szerelem Cristofellel, és a vele járó majd‘ további negyvenezer követővel, Veronika a harmadik héten kiesett a versenyből. Azaz nem tudta mozgósítani a már megszerzett szavazóit.
– Nagyon sajnálom, hogy így történt, de nem vagyok magam alatt – magyarázta. – Az élet megy tovább, vannak szerencsére más, talán ettől is fontosabb terveim. Fodrásznak tanulok, rövidesen szeretnék jogosítványt is, és van egy fantasztikus pasim. Talán egyszer még elindulok ezen a versenyen, de ez a jövő zenéje – magyarázta Veronika, aki ha egy picit is csalódott volt, igen jól leplezte.