Botrány a Story Gálán – Csúnyán összeveszett a sztár a kedvesével

Az önfeledt partizást kínos összezördülés zavarta meg, Cseke Katinka és párja nyilvánosan veszekedett.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogy arról hírt adtunk, tegnap este rendezték meg az idei év egyik legrangosabb eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. A partin évről évre a magyar sztárvilág színe-java összegyűlik, hogy együtt eresszék ki a gőzt. Igaz, ez utóbbit a celebritások többsége próbálja kulturált formába önteni, ám ez nem sikerül mindenkinek. A díjátadó után ugyanis meglepő incidens zavarta meg a kedélyes mulatozást, Cseke Katinka, és párja ugyanis csúnyán összeveszett.
Arról már korábban is lehetett hallani, hogy nincs minden rendben a színésznő és tunéziai származású barátja, Hassine között, azonban immár ez nem pusztán pletyka. Tegnap este ugyanis minden jelenlévő fül- és szemtanúja lehetett, hogy milyen heves kapcsolat fűzi egymáshoz a szerelmeseket.

A gálán, miután átvették a díjat a kitüntetettek, a rendezvény helyszínének nagytermében megkezdődött a zenés táncmulattság. A színpadon egymásnak adták az énekesek a mikrofont, miközben a többi híresség örömmel ropta a zenére a táncot. A táncoló tömeg szélén egy férfi magányosan ropta, tartva a pár lépés távolságot a többiektől. Szemfülesek észrevehették, Hassine az, Cseke Katinka jelenlegi párja. A jó kiállású férfi önfeledt táncát egyszer csak Katinka felbukkanása zavarta meg. A Jóban Rosszban színésznője meglehetősen temperamentumosan viselkedett, és gátlástalanul ordítozni kezdett a párjával a terem közepén. A férfi riadtan nézett, majd apró puszikkal próbálta meg lecsillapítani párját. Ám a színésznő továbbra is tajtékzott, végül Hassine ezt megelégelve elrohant. Egyes értesülések szerint az előtérben folytatódott a minősíthetetlen hangnemű társalgás, amelynek egy szemtanú elmondása alapján végül az alkalmazottak közbeavatkozása vetett véget.