Flörthoroszkóp – így csábítsd el a csillagjegye szerint

Ráhajtasz a kiszemeltre, vagy félénkséggel hódítasz? Ha hiszel az asztrológiában, a flörthoroszkóp segíthet meghódítani szíved választottját.

Kos

 

A legjobb, ha meg se szólalsz! Megteszi egy lezser pillantás, amely egy milliszekundummal tovább tart a szokásosnál, így biztosan nem tűnik véletlennek.

Bika

„Kérsz csokoládét?” Hatalmas étvágya meghatározza, mi található a táskájában. Így mindig van nálad valami finomság, amit megoszthatsz a szimpatikus férfival.

Ikrek

„Épp jókor találkoztunk!” Fesztelen stílusa bizonytalanná teszi a férfiút: nem tudja eldönteni, ön flörtöl vele, vagy csak barátkozni akar. Ez pedig felkelti az érdeklődését.

Rák

„Nálad vagy nálam?” Bár talán nem ez az első mondat, amit mondanod kellene, fantasztikus téged akkor látni, amikor igazán elemedben vagy. Ezért ha baráti összejövetelt tartasz, mindenképpen hívd meg lovagodat is.

Oroszlán

„Kéz- és lábtörést!” Akik iránt te érdeklődsz, mindig olyasmivel foglalkoznak, amihez erkölcsi támogatásra van szükségük.

Szűz

Egy laza vállrándítással mondd ezt: „egyszer gyere fel, és nézd meg a hatalmas és bámulatba ejtő gyűjteményemet, amelyet én magam állítottam össze… tisztítószerekből”.

Mérleg

„Meg tudnád mondani, merre van az X. Y. utca?” Mivel a tájékozódási képességed enyhén szólva is megkérdőjelezhető, ez mindig jó ürügyet szolgáltat arra, hogy megszólíts egy jóképű idegent.

Skorpió

„Rém furcsát álmodtam az éjszaka!” Érdeklődésed a tudatalatti iránt másokat is arra ösztönöz, hogy hasonló élményeiket megosszák veled. Ez jó kezdet lehet egy kisebb társaságban.

Nyilas

Akkor a legelbűvölőbb, amikor ismeretlenekkel találkozik. Téged is könnyű elbűvölnie annak, aki elég nyitott, és hajlandó szóba elegyedni egy idegennel. Keresse az ilyen helyzeteket! Hogy mit mond, az már majdnem teljesen lényegtelen.

 

Bak

„Számíthatok a szavazatodra?” Szívesen veszel részt jótékonysági akciókban, tüntetéseken, csatlakozol szerveződésekhez, ezért mindig találhatsz alkalmat ismerkedésre. Miközben az ügy mellé próbálod állítani a fitalembert, esetleg telefonszámot is cserélhettek.

Vízöntő

„Van kedved ideülni hozzánk?” Mivel rendszerint hatalmas társasággal közlekedsz, nagy esélyed van arra, hogy jövendőbelid az egyik barátod ismerőse lesz. Vond be a beszélgetésbe, és rendkívül hálás lesz neked.

Halak

„Ez a kedvenc dalom! És a tiéd?” Ez a szöveg nemcsak koncerten működik jól, de a szupermarket hangszórójából áradó slágerre vagy az autójában dübörgő zenére is használható.

Címkék: flörthoroszkóp