Mindenkit becsapott a TV2 gyönyörű sztárja

Szabó Zsófi napokig tagadta, hogy bármi köze lenne Berki Krisztiánhoz. Mostanra azonban elismerte: egy párt alkotnak.
Kapcsolódó cikkek

Szakítás, költözés, felejtő buli és Berki Krisztián. Címszavakban így lehetne összefoglalni mindazt, ami az utóbbi napokban Szabó Zsófival történt. A színésznő legutóbb szakításával került címlapra, mely elmondása szerint nagyon megviselte. Ám nem sokkal ezután bombaként robbant a hír: a szőkeség és az ex-Fradi-vezér, Berki Krisztián egy párt alkotnak. A pletykát tovább gerjesztette a színésznő egyik legjobb barátja, aki a Facebook-oldalán publikált egy olyan képet, amelyen Zsófi Krisztiánnal pózolt.


Fotó: Hajdú Péter

A Jóban Rosszban szereplője ezt követően teljesen kikelt magából, s gusztustalan húzásnak nevezte barátja megnyilvánulását. Szabó Zsófi még a Frizbiben is bőszen tagadta, hogy bármi lenne közte és Berki Krisztián között. Könnyek, és egyéb teátrális körülmények között ecsetelte, mennyire rosszul esett neki, hogy összeboronálták a férfival. A színjáték több percen át tartott, melyhez később Berki Krisztián is csatlakozott. A hírbe hozott páros ekkor rántotta le a leplet: valóban egy párt alkotnak… Csattant a poén…

Úgy látszik, Szabó Zsófi hamar kiheverte előző kapcsolatát, és a jelek szerint Berki karjaiban talált megnyugvást. A páros – mint kiderült – mindkét tagja át is állította kapcsolati státuszát a Facebook-oldalán.