Harry herceg újra együtt exbarátnőjével

Nem bírta fehérneműmodell exbarátnője nélkül Diana kisebbik fia, így megint összegabalyodott Florence Brudenell-Bruce-szal.

Eltávot kapott az Amerikában állomásozó Harry herceg, és azonnal vissza is repült Angliába. Ahol nemcsak a királyi család tagjainak kijáró bánásmódot kapta vissza, hanem volt barátnőjét is. Diana fiatalabbik fia ugyanis újra együtt van Florence Brudenell-Bruce-szal. A Kisherceg első dolga az volt, amint visszaért Londonba, hogy felcsörögje a fehérneműmodellt, és azóta szinte minden percet együtt töltenek. Igazán komolyra azonban nem fordulhat felmelegített románcuk, mivel a jövő év elején Harry folytatja a katonai pályája építését, ami külföldre szólítja.

Harry idén nyáron hódította meg először Jenson Button exszerelmét, ám alig két hóna után, augusztusban már szakított is vele. Aminek még egy picit örült is Florence. Így ugyanis megszabadult az őt árnyékként követő lesifotósoktól és újságíróktól. Mert hiába modell ugyan, nagyon nem szereti a médiafelhajtást maga körül.