Kiszel Tünde olyat mutatott, mint még soha

Bányásznap-ízű esztrádműsorral és hatalmas rózsaszín tortával ünnepelte új naptárát és akárhányadik születésnapját a dekoratív médiaszemélyiség.
Kapcsolódó cikkek

Vannak ugye a torták. Édesek, színesek. Van, amelyik inkább savanykás, van, amelyik keserédes, de olyan is van, amelyik gejl. Szombat este is volt egy torta. Talán oroszkrém. Belsejében némileg fantáziátlan vajas-cukros töltelék, alappiskóta néhány mazsolával, semmi extra, kicsit talán unalmas is. Ez a torta azonban rózsaszín volt és hatalmas. Tetején pedig kacskaringós betűk díszelegtek, miszerint: „Kiszel Tünde 2012 Best of”. Magyarország dekoratív médiaszemélyisége egy belvárosi klubban ünnepelte születésnapját és – vigyázat – az elmúlt 10 év legjobb naptárképeit bemutató portfóliót. Az új, best of naptár fedőlapján egymásra montázsolt képek, a belsejében pedig ugye az, ami. A legjobbak.

A szülinapi/naptárbemutató buli pózolással és némi pózerkedéssel kezdődött: hazai médiaipar néhány igazán fontos vagy fontoskodó képviselője – jelesül VV Zsófika, VV Anett, meg kitudjakik – némi minimális nyilvánosság érdekében hiénáztak a bugyifétissel élő Tünde szemet vakító csillogásában. Abban a dekoratív csillogásban, melyhez hasonlóra – nem elemezvén a médiaszemélyiség eddigi pályafutását – valószínűleg mind vágyódnak. Összekacsintás nélkül. Tünde ugyanis, így vagy úgy, de évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai celebiparnak. Szombat este is fotósok, videósok tolongtak, hogy megörökítsék az ő és a reflektorfényben láthatóan már otthonosan mozgó Donatella minden egyes pillanatát. Tünde pedig profi. Bármikor pózol, bármikor bebiccenti a fejét, naptárt mutat, látványosan köszönt, beszédet tart, riportot ad. CELEB, nagybetűvel. A trashmédia magyar sztárja.


Így mulat a magyar celeb

A belvárosi buli tehát a majdnem soha véget nem érő pózolás után mikrofonsistergős szülinapi köszöntéssel és néhány kínos zenés produkcióval folytatódott. A csöcsös-segges esztrádműsor bányásznapi ízét a már említett tortával lehetett enyhíteni, de az igazán dekoratív produkció csak ezután következett. A naptárraktár megnyílt és utat engedett a „best of”-nak. Tünde pedig autogramot osztott autogram hátán, mindet „sok-sok szeretettel”. Az aláírások mindegyike a januári, talán vízpartos photoshopremekre került, Tünde könyökhajlata és válla közé.

Csak, hogy tisztázzuk: nem ez Tünde kedvenc képe. Tudjuk, hisz megkérdeztük.  Hanem a júliusi, mert az egy „nagyon dizájnos cukrászdában készült, ahol nagyon színes díszlet volt”. A másik kedvenc pedig az új naptár címlapja. „Mert azon sok kép van” – mondta Tünde a Hír24-nek. A médiaszemélyiség egyébként megkért minket, hogy említsünk meg két nevet a cikkben. Két olyan emberét, akik stylistként és fotósként minden évben hozzájárulnak ahhoz, hogy a világ Kiszel Tünde-naptárakkal gazdagodjon. A két név: Kaszás Bence és Lozsek Kitty. Köszönjük nekik.

Bár nem felejtettük, hogy a buli a naptárbemutatón túl a születésnapozásról szól, úriemberségünk miatt nem firtattuk, hogy a néhány party-csillagszóró helyett valójában hány gyertyának kellene lennie azon a bizonyos óriási rózsaszín tortán. Mi amúgy tudjuk ám, de nem mondhatjuk meg…

Vissza a partyra. Az est végülis remekül telt: a dekoratív buli dekoratív vendégei dekoratívan ünnepelték Tündét. Bár nagyjából két óra alatt a társaság kétharmada elszállingózott, nincs kétségünk, hogy megvolt a dekoratív ereszd el a hajam is.

Írásunkat Kiszel Tünde jókívánságaival zárnánk. A mindig mosolygó celeb ezt üzente a Hír24 olvasóinak: „Nagyon boldog áldott békés karácsonyi ünnepeket és nagyon-nagyon boldog, sikerekben gazdag újesztendőt kívánok nekik. És vegyék a Kiszel Tünde-falinaptárt!”