A magyar híresség nem bocsátja meg szüleinek, hogy eldobták

Nem haragszik szüleire Bagi Iván. A humorista nevelőintézetben nőtt fel, de mégis szeretettel emlékszik vissza édesanyjára és édesapjára. Feldolgozni azonban nem tudja a történteket.
Kapcsolódó cikkek

Sokat mesélt már nehéz gyerekkoráról Bagi Iván. A nevelőintézetben felnőtt humorista, most azonban olyan történeteket osztott meg Joshival, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik édesapjával való viszonyát. A humorista elmondta, szeretői kapcsolatból fogant, “egy kéthetes történetből”, szülei azonban soha nem szakadtak el teljesen egymástól. Iván leszögezte, hogy édesapja és édesanyja, olykor csúnyán beszéltek egymásról, de valamilyen módon életük végéig ragaszkodtak a másikhoz. “Elátkozott kapcsolat volt az övéké” – vélekedett.


Fotó: FEM3

A humorista nem tagadja, nevelőintézeti évei ellenére nagyon kötődött az édesapjához, és jó ideg nem tudott könnyek nélkül beszélni róla. Iván ma már úgy látja, anyukája volt a kiszolgáltatottabb szülei kapcsolatában, így most már rá gondol vissza jobb szívvel, de szívesen idézi fel édesapja eredeti humorát, tehetségét.

“Nagyon szerettem, értelmes volt, művelt, felnéztem rá, csak már rossz időben találkoztunk. Ő gégerákban szenvedett, anyunak agydaganata volt, de még akkor is tartották a kapcsolatot” – mesélte Iván. Később aput ápolnom kellett, akiről azt is tudni kell, egész életében önző volt, aztán csodálkozott, hogy a halála előtt már nincs mellette senki. Egy tizenhatágyas kórházi szobában töltötte élete utolsó heteit” – mesélte a humorista.

Iván Joshi kérdésére azt is elmondta, hiába írta ki magából, hiába nyilatkozott sokat gyerekkoráról, a mai napig nem tudja feldolgozni a történteket. “Azon is gondolkozom, hogy elmegyek analitikushoz, hogy segítse” – tette hozzá.