Bukás: menthetetlen a magyar valóságshow? – Elégedetlen a csatorna

Sem Alekosz szerepeltetése, sem a megváltoztatott műsorstruktúra nem segített sokat a TV2 valóságshow-jának nézettségén.


Fotó: TV2

Megváltoztatta november 18-i műsorrendjét a TV2. Mivel az ÖsszeEsküvők a szokásos műsoridőben, 21.50-től Alekosz szerződtetésével sem hozta az elvárt nézettségnövekedést, a csatorna a múlt pénteken 23 órai kezdéssel sugározta a valóságshow összecsapását, de így csak 12 százalékon teljesített.
A műsort megelőzően a TV2  a 40 nap és 40 éjszaka című amerikai-angol-francia vígjátékot adta le, a megújult Aktív és Majka késő esti műsora, az Esküdj! aznap este elmaradt.

Az Xnews.hu-nak adott interjújában a műsor producere elmondta, bár nőtt Alekosszal az ÖsszeEsküvők nézettsége, többre számítottak. “De egy hete van bent, bármi megtörténhet” – tette hozzá. Az ismert tévés arról is beszélt, hogy a műsor későbbi műsorsávba tolása csatornadöntés volt, ugyanis a TV2 vezetői úgy gondolták, a 23 óra optimálisabb a kezdéshez. “Az a tapasztalat, hogy a műsor végét többen nézték, ezért próbálkozott a programigazgató ezzel a húzással” – kommentálta a változást.

Címkék: tv2összeesküvők