Nagy Feró kiborult mentortársai döntésén

Bagosi Alexa kiesését követően dühösen távozott az RTL Klub székházából Nagy Feró. A mentor úgy érzi, társai irigyek eddig elért sikereire.
Kapcsolódó cikkek

Először fordult elő a mostani X-Faktor szériában, hogy Nagy Feró mentoráltjának, Bagosi Alexának kellett távoznia. A mentort annyira feldühítette a döntés, hogy hirtelen hevében el is hagyta a csatorna székházát, melybe csak negyedórányi győzködés után tért vissza – írja Bors.

„Első felháborodásomban csak rosszat tudtam volna mondani mentortársaimról. Amit Lil C csinált, azt össze sem lehet hasonlítani Alexa teljesítményével” – nyilatkozta a napilapnak a párbajjal kapcsolatban . „Azt gondolom, hogy Geszti és Malek úgy érzi, sokkal erősebb a csapatom, az irigység beszél belőlük,megpróbálnak meggyengíteni minket. Képtelen vagyok megérteni őket, de nem is beszéltem velük erről, nincs mit mondanom nekik” – mondta a napilapnak a lányok mentora.

Geszti Péter azonban állítja, szó sincs irigykedésről, vagy Feró versenyzőinek szándékos leépítéséről.

„Valahol megértem Ferót, mert először esett ki idén versenyzője, nem csoda, ha ez érzékenyen érinti. Még inkább így van, amikor a fiatal lányok mentora az ember, ahogy tavaly én is átéltem, mert szinte az apjuk is vagyunk. Feró esetében egy megtört szívű, érzékeny nagypapa kirohanásáról van szó, azt azonban kijelentem, hogy nem volt bennünk szándékosság” – állítja Geszti Péter, akinek egyetlen csapata, a Rocktenors van még versenyben.