Laza menet volt: apa lett a melegnek hitt tinibálvány

Gyerektartást követel egy nő Justin Biebertől, mivel szerinte az énekes teherbe ejtette, amikor tavaly összemelegedtek.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: Reuters

Egy nő vaddisznóként gázolt bele Justin Bieber és Selena Gomez szerelmének rózsakertjébe, letarolva az egészet. A szóban forgó Mariah Yeater ugyanis azt állítja, hogy a Kanadai Kisjézus az apja három hónapos fiának. A húszesztendős hölgy Bieber tavaly október 25-ei Los Angeles-i koncertje után találkozhatott a tiniikonnal, több másik lelkes rajongó társaságában. Azonban a levegő hamarosan izzani kezdett közöttük, így JB felajánlotta, hogy vonuljanak félre beszélgetni. A páros a backstage mosdójába vonult, ahol az énekes kifejtette, hogy még szűz, de ezen állapota már nem fog sokáig tartani. Gyorsan levetkőztette Mariaht, majd neki esett körülbelül harminc-harmincöt másodperc erejéig.

A tinédzser lendületű együttlét ellenére azonban sikerült mégis egy kis ajándékot összehozni. Ugyanis Justin nem akart védekezni, mondván az első alkalomkor mindent szeretne érezni. Yeater viszont nemcsak egy híres apukát akar a gyerekének, hanem egy olyan híres apukát, aki besegít anyagilag a nevelésbe, ezért beperelte a tinisztárt.

Bieber stábja természetesen tagadja a vádakat, és apasági vizsgálatot akarnak. Bár szerintük anélkül is bizonyíthatják, hogy nem a fiatal lányok rossz ízlésének megtestesítője az apa. Pedig egy gyerekkel örökre bebizonyíthatná a tizenhét éves szupersztár, hogy hetero. Vagy hogy egyáltalán tényleg a férfi gének a dominánsak benne, mivel sokan azt sem hajlandóak elhinni, hogy Justin fiú. Hiába van mellette óriási szerelemben Selena Gomez, akit azért nem kizárt, hogy anyagilag meg lehet győzni egy álrománcról.