Pánikbeteg lett az RTL Klub sztárja

Eddig sosem hallott titok derült ki a VV 5 játékosáról, Melindáról. Egyik barátja a Hír24-nek elárulta, hogy a fekete leányzó korábban pánikbetegséggel küzdött.

A szakemberek szerint a pánikbetegség egyre gyakoribb Magyarországon is. A súlyos lelki baj sokszor testi tüneteket is produkál. Melinda vélhetően nem is akarta problémáját elrejteni barátai elől, akik nagyon is tisztában voltak azzal, hogy a lány komoly gondokkal küzd.

Sokszor elég egy magánéleti sokk, hogy a betegség első jelei előtűnjenek. Így volt ez Melindánál is. Egyik barátja, Laci elmesélte, hogy Melinda megrögzött állatbarát, és a kiskutyája jelentette számára a legfőbb boldogságot. Ám a kutyus elpusztult, és a tragédiát a lány képtelen volt feldolgozni. Laci szerint a VV játékosa egy idő után már egy bevásárlóközpontba sem mert bemenni, nagyon rossz állapotban volt. Hónapokon át szenvedett. Orvoshoz nem fordult, barátai próbáltak segíteni rajta. Úgy tűnik, sikerrel. Fél év után, hála a baráti támogatásnak, a sok beszélgetésnek, és a türelemnek, Melinda jobban lett. Laci szerint Melinda most már jól van és mindenki abban reménykedik, hogy elég erős lesz, nem jön elő nála ismét a pánikbetegség.