Jimmy nevével próbált megszabadulni hitelétől

A Király szülőházaként hirdettek meg egy cinkotai üdülőt.
Kapcsolódó cikkek

Az igazság nyomába eredtek a Zámbó fiúk, hogy kiderítsék, ki élhetett vissza testvérük nevével, mellyel az interneten egykori nyaralójukat, Jimmy szülői házaként kínálják eladásra. Árpy és Tihamér felkeresték a ház tulajdonosát, Magdi nénit, aki elkeseredettségében először kissé ingerülten fogadta a testvéreket, volt itt minden: ordibálás, robbantással fenyegetőzés és még a haiti károsultak is szóba kerültek. Az idős asszony később bevallotta: már nem bírja fizetni a házra felvett hitelt, és emiatt kényszerült Zámbó Jimmy nevével árulni a házat, hátha előbb elkel – számolt be az Aktív.

Az ingatlant 19 évvel ezelőtt adta el a Zámbó család, és az internetes hirdetéssel ellentétben soha nem volt Jimmy szülői háza, valamint a kerti járdába sem az van belevésve, hogy: szeretlek Anyukám! Igaz, a nyaralót a fiúk édesapjukkal saját kezüleg építették fel.

Tihamér haragja végül elszállt, sőt megesett a szíve az idős nénin, így abban bízik, hogy a Király 3 millió rajongója közül valaki megpróbálja megmenteni az asszonyt és a házat.

Címkék: hitelZámbó Jimmy