Rettegghetnek a szépségkirálynők: Fásy Ádám kitálal

A szépségversenyek egykori atyja arra készül, hogy könyvben írja meg a királynők legféltettebb titkait.
Kapcsolódó cikkek

Fásy Ádám a budai halászcsárdában megrendezett nosztalgiabulin, a Fásy-féle Miss Universe himnusza alatt közölte a lányokkal terveit: kiteregeti a szennyest és megírja, milyen tapasztalatokat szerzett a 15 év alatt a szépségek között. Azt is elárulta, bizony sok gondja volt a lányokkal, de mindegyiket megszerette valamiért. A nosztalgiabulin kiderült, a legtöbb egykori királynő ma már boldog családanya, üzletasszony, vagy mindkettő, és pazar körülmények között él családjával.

„Mindenkiről jót írok majd egyébként, mert az én habitusomban csak a jóság és a szeretet van” – mondta könnyekkel a szemében az egykori szépségiparos, aki a Mokka hétfő reggeli adásában már arról beszélt, bizony előfordult, hogy a szépségek a felesége szeme láttára kezdtek ki vele és mutatták meg bájaikat az irodájában.

A botránykönyv várhatóan októberben kerül majd a boltok polcaira és Fásy ígéri: „a fagyi alaposan visszanyal majd”, többen is lesznek ugyanis olyanok, akik megsértődnek majd kendőzetlen őszintesége miatt.