Schobert Norbi: azt hittem, isten vagyok

A fitneszceleb azt mondja, rengeteg hibát követett el élete során, de most már megtanulta, hol a helye.
Kapcsolódó cikkek

A nemrég kutya- és macskadiétájával sokkoló Schobert Norbival a hot! magazin születésnapi partiján készített interjút a Velvet. A fitneszkirály az internetes portálnak elárulta, sokat változott az elmúlt években, átértékelt bizonyos dolgokat, megtalálta a lelki békéjét.

Nem tagadta, volt, hogy istennek érezte magát, és csúnyán pofára esett. A hirtelen jött reflektorfény őt is megszédítette, majdnem ráment a családja és a cége is. Csalónak kiáltották ki, miután a versenyhivatal megbüntette, kamerák előtt ismerte el, hogy hűtlen volt feleségéhez, de Réka még ekkor is kiállt mellette, és segített neki talpra állni, mielőtt még teljesen tönkrement volna.

„Egy senki voltam, aztán valaki lettem, és elhittem, hogy isten vagyok. És aztán megtanultam, hogy csak egy törékeny ember vagyok. Amikor kiderült, hogy velem született szívbetegségem van, és nem zár a szívbillentyűm, akkor már abban sem hittem, hogy macsó vagyok, hogy erős vagyok, meg izmos. Akkor már nem mertem futni sem, gyúrni sem – úgy is néztem ki. Akkor híztam föl nyolcvan kilóra” – mondta Norbi, aki mostanra azonban tanult korábbi hibáiból, és rájött, a legnagyobb boldogság a család, a gyerekek.

A Csernust is megjárt fitneszguru jelenleg egy buddhista tanítótól vesz meditációs tréninget, azt mondja, segít neki fejleszteni a koncentrációt, az önismeretet, és ami a legfontosabb, harcol az ego ellen.

Kisfia – aki már nem táltos, csak egyszerűen más – is rengeteg erőt ad neki, nem sír, nem hisztériázik, viszont hatalmas nyugalmat sugároz, és „feltölti” energiával a szüleit.

„Szerintem azért kellett megszületnie, hogy minket sok mindenre megtanítson, igaz, minden gyereknek ez a dolga, csak ő egy kicsit más. Nem rendelkezik különleges képességekkel, csak más. Csodás fiú egyébként, és meghozta a kedvemet ahhoz, hogy legyen még egy gyerekünk, jó lenne, ha lenne Zalánnak egy kishúga” – nyilatkozta a fogyimester, aki szerint karmikus feladata, hogy egy harmonikus családot teremtsen, hiszen mind ő, mind apja apa nélkül nőtt föl.