A svájci frank a sztárokat sem kíméli

A hazai hírességek is adósságban fuldokolnak. Egyre többen panaszkodnak arról, hogy az évekkel ezelőtt felvett hitelük nagy bajba sodorta őket.
Kapcsolódó cikkek

Bajban vannak a celebek is a svájci frank miatt, ugyanis nem csak az átlagembereknek, nekik is van hitelük. Kálloy Molnár Péternek vészesen emelkedik a törlesztő részlete, Az Üvegtigris sztárja öt évvel ezelőtt vett fel hitelt a házára, már közel a dupláját fizeti a kezdeti részleteknek. Azt mondja, már csak reménykedni tud, hogy a kormány talál valamilyen megoldást a problémára.

Baby Gabinak is nagyon össze kell szednie magát, hogy be tudja fizetni a sárga csekkeket a hónap végén. Az énekesnő próbál több lábon állni, így a fellépések mellett más munkát is vállal. Bíró Icának is meggyűlik a baja a svájci frankkal. A fitneszlady a vállalkozására vett fel hitelt évekkel ezelőtt, de mostanra arra kényszerült, hogy kiadja az edzőtermét.

Schobert Norbi mindenkinek azt tanácsolja, ne vegyen fel hitelt, ha teheti. Tudja, miről beszél, hiszen, ahogy ő fogalmazott, a „csóróságból” jött, neki is volt adóssága. Kezdő rendőrként az első autójára vett fel hitelt, akkor megfogadta, soha többet nem tesz ilyet, bár tudja, hogy sokan vannak, akiknek nincs más választásuk.