Újra szerelmes a Barátok közt sztárja

Németh Kristóf új barátnővel vigasztalódik. Mostanában gyakran látják a színészt egy fiatal, hosszú, barna hajú, törékeny alkatú hölggyel.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, négy és fél évnyi együttlét után tönkrement Németh Kristóf és felesége, Nikolett kapcsolata. A színészt nagyon megviselték a történtek, pár hónap alatt csaknem 20 kilót fogyott. Kezdetben úgy tűnt, talán még meg tudják menteni a kapcsolatukat, nemrég azonban megkezdődött a bíróságon a válási eljárás. A tárgyalás mindössze 7 percig tartott, ennek oka, hogy korábban szinte mindenben megegyeztek, békében, acsarkodás nélkül szeretnék lezárni szerelmüket.

Kristóf korábban az egyik napilapnak azt mondta, egyáltalán nem volt számára rossz élmény a tárgyalás, és úgy tűnik, a sorozatsztárnak valóban sikerült végül túltennie magát felesége elvesztésén. Olyannyira, hogy a Kiskegyed információi szerint már egy másik nő oldalán vigasztalódik, aki ráadásul nagyon hasonlít gyermeke, Lóci édesanyjára.

A napokban a Szent István park közelében látták a színészt egy fiatal nővel, aki hosszú, barna hajú, törékeny alkatú és civil – ráadásul már nem először. A lap informátora szerint le sem tagadhatták volna, hogy többet éreznek egymás iránt, mint barátság.

Kristóf telefonon megerősítette, valóban újra szerelmes, de többet egyelőre nem kívánt elárulni új kapcsolatáról.